Update setiap aktiviti di sini

Isnin, 9 September 2013

Men Vita : Memberikan tenaga tambahan dan stamina buat lelaki.

Jika femme vita untuk wanita , ini pula adalah produk kesihatan untuk lelaki , orang lelaki jarang hendak menjaga kesihatan mereka , apa salahnya pasa isteri belikan sebagai hadiah untuk suami kita. Sekurang kurang nya .. mereka rasa di hargai dan di sayangi . Walaupun hadiah nampak tak mahal , tapi untuk kesihatan dia jadi sangat mahal. 
Men Vita - adalah produk yang dapat mengembalikan dan mengekalkan kesihatan lelaki di formulasikan untuk mengurangkn keletihan , menambah tenaga dan meningkatkan daya tahan fizikal lelaki tanpa apa-apa kesan sampingan.

Antara keistimewaan men vita 

  1. Memberikan tenaga tambahan dan stamina badan serta menghilangkan lesu-lesu badan.
  2. Mengatur tekanan darah dan melancarkan aliran darah
  3. Menngkatkan lipido ( keinginan seks ) lelaki dan menguatkan tenaga batin serta melambatkan ejakulasi.
Baik untuk semua lelaki dewasa berumur 16 tahun ke atas.

Harga :

RM 45.00 ( Untuk semenanjung dan pos RM6 , beli 5 kotak percuma pos )
RM 49.00 ( untuk sabah dan sarawak dan pos RM9 , beli 6 kotak percuma pos )

cam ne nak order ?

sila isi borang di atas atau sms / whatsapp ke 011-19910371

nama saya latifah :)

Jangan risau , saya tidak akan menipu .. sila ikut facebook saya Vco catalyst untuk perkembangan mengenai proses pos dan promosi terkini. :)

Lagi bagus kalau amalkan VCO + MEN VITA ni ... :) 


Femme Vita : Mengatasi masaalah sengugut dan keputihan wanita juga remaja.

Catalyst Femme Vita sangat baik untuk wanita yang telah berumahtangga dan juga remaja. Femme Vita mampu meningkatkan kesihatan dalaman wanita dan paling utama ia sangat berkesan untuk membina keyakinan diri dan kebahagiaan rumahtangga selain menjadi pemangkin kepada kenikmatan hubungan kelamin di antara suami dan isteri.




Antara keistimewaan Femme Vita adalah :


  1. Menguatkan otot rahim serta mengecutkan ( merapatkan miss v ) , sesuai untuk wanita selepas melahirkan anak
  2. Melegakan panas badan.
  3. Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah.
  4. Menegangkan payudara.
  5. Mengatasi masaalah sengugut dan keputihan 


Baik untuk semua wanita remaja dan dewasa berumur 16 tahun ke atas.

Untuk promosi terkini sila like page facebook --- link vco softgel   ( terasa macam nak buat sale sikit sempena admin melahirkan anak nanti .... like dulu okay .. )

Harga :

RM 45.00 semenanjung  ( Pos RM6 beli 5 , penghantaran percuma )
RM 49.00 S&S   ( Pos RM9 beli 6 , penghantaran percuma )

Cam ne nak order ?

Saya tak nak susahkan korang ber email segala . TAPI boleh email dengan isi borang di atas.

Atau sms / whatsapp : 011-19910371

Nama saya latifah :)

Sabtu, 24 Ogos 2013

vco catalyst : Suplement untuk orang lelaki

Salam dan hai ... kali ni saya nak berkongsi suatu kisah .. bukan sebab nak lariskan jualan vco saya ni , tapi jujurnya la .. saya seorang yang suka makan suplement macam-macam jenis vitamin saya cuba dan ada yang dah di amalkan. Saya biasa dengar orang kata makan itu awet muda , makan ini awet muda saya pun makan. Semuanya untuk kesihatan. Dan ya ... sungguh pun begitu allhamdulillah .. bukan nak bangga , tetapi sekurang-kurang nya kita kurang lah jatuh sakit .. kalau selalu demam pun susah juga nak jaga anak-anak kan.


vo catalyst : juga sesuai untuk di jadikan suplement orang lelaki
Suami saya seorang yang tak suka makan ubat , apatah lagi vitamin tambahan , segala jenis diet dia tak pernah kisah pun. Dah la merokok .. sekali terkena penyakit darah tinggi dan di masukkan ke wad , selama 2 bulan dia bercuti .. duduk rumah ..  kerana serangan stroke di kepala nya , nasib la bukan seluruh badan.

Dua bulan pelbagai ubat di beri termasuk beberapa suplemen , vitamin b complex , asid folic dan juga vitamin c juga di bekalkan. Bukan sahaja tekena serangan darah tinggi kerana kuat bekerja tetapi beliau juga tak jaga pemakanan seharian , vitamin apa pun tak ambil ..


Maka selama lebih kurang 7 bulan selepas keluar dari wad , darah tinggi nya tak pernah normal , asyik tinggi sehingga saya paksa beliau ambil suplement vco catalyst ni . Allhamdulillah , walau selang-selang dia amalakan vco tetapi dia tetap ambil atas nasihat saya. Dan .. tekanan darah tiggi tu kembali normal.

Allhamdulillah syukur sangat-sangat.

Mana tidak nya , jika tekanan darh tinggi di khutiri beliau akan pitam bila - bila masa je , di khuatiri mendapa serangan stroke bila-bila masa sahaja.

Lagi tak best . bila balik kerja dia rasa penat , kurang bertenaga , sakit kepala dan asyik nak marah-marah.

Allhamdulllah sekarang dah tak ada semua tu.

Jadi orang lelaki kena juga amalkan apa-apa suplement , jangan takut membazir .. jaga kesihatan , jaga pemakanan .. badan tu nak guna lama .. nak besarkan anak - anak kan ???

Jadi RM39.90 untuk vco tidak lah mahal mana , sekotak ada 60 biji kapsul .. ngam untuk sebulan.

Jangan segan nak order .. terus je sms / whatsapp nak berapa kotak vco , tahu la saya balas nanti. :)