Isnin, 9 September 2013

Men Vita : Memberikan tenaga tambahan dan stamina buat lelaki.

Jika femme vita untuk wanita , ini pula adalah produk kesihatan untuk lelaki , orang lelaki jarang hendak menjaga kesihatan mereka , apa salahnya pasa isteri belikan sebagai hadiah untuk suami kita. Sekurang kurang nya .. mereka rasa di hargai dan di sayangi . Walaupun hadiah nampak tak mahal , tapi untuk kesihatan dia jadi sangat mahal. 
Men Vita - adalah produk yang dapat mengembalikan dan mengekalkan kesihatan lelaki di formulasikan untuk mengurangkn keletihan , menambah tenaga dan meningkatkan daya tahan fizikal lelaki tanpa apa-apa kesan sampingan.

Antara keistimewaan men vita 

  1. Memberikan tenaga tambahan dan stamina badan serta menghilangkan lesu-lesu badan.
  2. Mengatur tekanan darah dan melancarkan aliran darah
  3. Menngkatkan lipido ( keinginan seks ) lelaki dan menguatkan tenaga batin serta melambatkan ejakulasi.
Baik untuk semua lelaki dewasa berumur 16 tahun ke atas.

Harga :

RM 45.00 ( Untuk semenanjung dan pos RM6 , beli 5 kotak percuma pos )
RM 49.00 ( untuk sabah dan sarawak dan pos RM9 , beli 6 kotak percuma pos )

cam ne nak order ?

sila isi borang di atas atau sms / whatsapp ke 011-19910371

nama saya latifah :)

Jangan risau , saya tidak akan menipu .. sila ikut facebook saya Vco catalyst untuk perkembangan mengenai proses pos dan promosi terkini. :)

Lagi bagus kalau amalkan VCO + MEN VITA ni ... :) 


Femme Vita : Mengatasi masaalah sengugut dan keputihan wanita juga remaja.

Catalyst Femme Vita sangat baik untuk wanita yang telah berumahtangga dan juga remaja. Femme Vita mampu meningkatkan kesihatan dalaman wanita dan paling utama ia sangat berkesan untuk membina keyakinan diri dan kebahagiaan rumahtangga selain menjadi pemangkin kepada kenikmatan hubungan kelamin di antara suami dan isteri.




Antara keistimewaan Femme Vita adalah :


  1. Menguatkan otot rahim serta mengecutkan ( merapatkan miss v ) , sesuai untuk wanita selepas melahirkan anak
  2. Melegakan panas badan.
  3. Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah.
  4. Menegangkan payudara.
  5. Mengatasi masaalah sengugut dan keputihan 


Baik untuk semua wanita remaja dan dewasa berumur 16 tahun ke atas.

Untuk promosi terkini sila like page facebook --- link vco softgel   ( terasa macam nak buat sale sikit sempena admin melahirkan anak nanti .... like dulu okay .. )

Harga :

RM 45.00 semenanjung  ( Pos RM6 beli 5 , penghantaran percuma )
RM 49.00 S&S   ( Pos RM9 beli 6 , penghantaran percuma )

Cam ne nak order ?

Saya tak nak susahkan korang ber email segala . TAPI boleh email dengan isi borang di atas.

Atau sms / whatsapp : 011-19910371

Nama saya latifah :)

Sabtu, 24 Ogos 2013

vco catalyst : Suplement untuk orang lelaki

Salam dan hai ... kali ni saya nak berkongsi suatu kisah .. bukan sebab nak lariskan jualan vco saya ni , tapi jujurnya la .. saya seorang yang suka makan suplement macam-macam jenis vitamin saya cuba dan ada yang dah di amalkan. Saya biasa dengar orang kata makan itu awet muda , makan ini awet muda saya pun makan. Semuanya untuk kesihatan. Dan ya ... sungguh pun begitu allhamdulillah .. bukan nak bangga , tetapi sekurang-kurang nya kita kurang lah jatuh sakit .. kalau selalu demam pun susah juga nak jaga anak-anak kan.


vo catalyst : juga sesuai untuk di jadikan suplement orang lelaki
Suami saya seorang yang tak suka makan ubat , apatah lagi vitamin tambahan , segala jenis diet dia tak pernah kisah pun. Dah la merokok .. sekali terkena penyakit darah tinggi dan di masukkan ke wad , selama 2 bulan dia bercuti .. duduk rumah ..  kerana serangan stroke di kepala nya , nasib la bukan seluruh badan.

Dua bulan pelbagai ubat di beri termasuk beberapa suplemen , vitamin b complex , asid folic dan juga vitamin c juga di bekalkan. Bukan sahaja tekena serangan darah tinggi kerana kuat bekerja tetapi beliau juga tak jaga pemakanan seharian , vitamin apa pun tak ambil ..


Maka selama lebih kurang 7 bulan selepas keluar dari wad , darah tinggi nya tak pernah normal , asyik tinggi sehingga saya paksa beliau ambil suplement vco catalyst ni . Allhamdulillah , walau selang-selang dia amalakan vco tetapi dia tetap ambil atas nasihat saya. Dan .. tekanan darah tiggi tu kembali normal.

Allhamdulillah syukur sangat-sangat.

Mana tidak nya , jika tekanan darh tinggi di khutiri beliau akan pitam bila - bila masa je , di khuatiri mendapa serangan stroke bila-bila masa sahaja.

Lagi tak best . bila balik kerja dia rasa penat , kurang bertenaga , sakit kepala dan asyik nak marah-marah.

Allhamdulllah sekarang dah tak ada semua tu.

Jadi orang lelaki kena juga amalkan apa-apa suplement , jangan takut membazir .. jaga kesihatan , jaga pemakanan .. badan tu nak guna lama .. nak besarkan anak - anak kan ???

Jadi RM39.90 untuk vco tidak lah mahal mana , sekotak ada 60 biji kapsul .. ngam untuk sebulan.

Jangan segan nak order .. terus je sms / whatsapp nak berapa kotak vco , tahu la saya balas nanti. :)

Jumaat, 26 Julai 2013

Black King Coffee (khusus untuk lelaki)

Kopi Black King adalah campuran Kopi Arabica dari Jawa dengan 3 jenis ekstrak yang terkenal termasuk gred tertinggi Tongkat Ali Hitam (Polyalthia Bullata), Ubi Jaga (Smilax Myosotiflora) dan Kucing Galak (Acalypha Indica).



Herba-herba ini digunakan secara tradisional untuk kesihatan lelaki, kesegaran, stamina, tenaga, peredaran darah dan tonik tenaga batin.

Ramuan / Ingredients :

Kopi Arabica, krimer, gula, ekstrak Tongkat Ali Hitam (Polyalthia Bullata), ekstrak Ubi Jaga (Smilax Myosotiflora) dan ekstrak Kucing Galak (Acalypha Indica).

Keterangan Tongkat Ali Hitam dengan nama saintifik Polyalthia Bullata, adalah dari keluarga Annoneceae juga dikenali sebagai Tongkat Hitam.

Tumbuhan ini amat disanjung di seluruh dunia kerana khasiatnya.

Tumbuhan ini biasanya digunakan bagi meningkatkan tenaga lelaki. Tongkat Ali Hitam juga digunakan sebagai tonik kesihatan untuk merawat malaria berbanding akar Tongkat Ali biasa. Ia juga dapat meningkatkan peredaran darah, meningkatkan libido bagi kedua-dua lelaki dan wanita.

Ia menggalakkan pembentukan otot dan membakar lemak.

Manfaat Kesihatan Kandungan bahan-bahan aktif dalam herba mempunyai banyak kelebihan tertentu.

Berikut adalah kelebihan Tongkat Ali Hitam:


  1. Membantu untuk lebih sihat, kuat dan bertenaga
  2. Membantu meningkatkan tenaga lelaki
  3. Meningkatkan keupayaan mental, fizikal dan kecergasan
  4. Meningkatkan tahap tenaga, ketahanan dan stamina
  5. Mengurangkan keletihan mental dan kelesuan
  6. Membantu memulihkan mati pucuk dan meningkatkan sperma
  7. Meningkatkan peredaran darah
  8. Meningkatkan dan menyimpan hormone testosterone yang sihat
  9. Membaiki warna kulit dan sel otot
  10. Meningkatkan system imun Membantu pemulihan dan meredakan kesakitan pembedahan
  11. Merawat mati pucuk, pre-ejaculation, kencing tidak terkawal, kesukaran mendapatkan zuriat, lemah badan dan kaki, lumpuh dan sebagainya.


 Ubi Jaga (Smilax Myosotiflora) Ubi Jaga atau Ubi Besi, dengan nama saintifik yang dipanggil Smilax Myosotiflora, merupakan sejenis ubi yang ditemui di hutan tropika di Asia Tenggara. Secara tradisinya, Ubi Jaga biasanya digunakan sebagai herba oleh orang asliuntuk ransangan seks.

Jika disertakan dengan Tongkat Ali, Ubi Jaga boleh memberikan kesan positif yang lengkap.

Manfaat Kesihatan Dengan kemampuan meningkatkan peredaran darah, Ubi Jaga secara tradisional digunakan sebagai herba untuk menguatkan tenaga lelaki, sebagai tonik dan meningkatkan metabolisma badan.

Ia mempunyai fungsi yang sama dengan Tongkat Ali, meningkatkan keinginan seks dan sensitiviti, menguatkan ereksi dan membolehkan lelaki dari semua peringkat umur untuk menikmati seks yang lebih kerap dan berpanjangan.

Selain faedah aktiviti seksual, kesan-kesan daripada Ubi Jaga boleh digunakan untuk menstabilkan mood, mengekalkan tahap tekanan darah normal dan meningkatkan tahap tenaga. Ia pasti akan membantu dalam hubungan intim.

Secara tradisinya, Ubi Jaga digunakan untuk mengubati sifilis dengan merebus Ubi Jaga tersebut sehingga mendidih dan di ambil cecairnya.

Kucing Galak (Acalypha Indica) Kucing Galak mempunyai sifat antibiotic dan anti-radang, mempunyai kesan laksatif, sebagai septik dan menghentikan pendarahan.

 Manfaat Kesihatan Ia telah digunakan secara meluas dalam ubat-ubatan homeopati. Dalam ubat-ubatan tradisional, tumbuhan ini biasanya digunakan untuk menyembuhkan system pernafasan seperti asma, bronkitis dan batuk.

Ia juga digunakan untuk meningkatkan tenaga dalaman, membantu meningkatkan aliran darah ke organ dan kecergasan.

Tongkat Ali Hitam (Polyalthia Bullata) Tongkat Ali Hitam, with its scientific name Polyalthia Bullata, from the Annoneceae family or also known as Black Tongkat.

harga RM58

Gold Classic Coffee atau Kopi Fiber

Ini produk kopi yang saya suka minum , hanya ingin berkongsi kebaikkan jika anda suka minum kopi ... mai la cuba secawan dua ... dah cuba nanti .. boleh order lagi ... hee yang penting rasa sedap dan mengenyangkan ..... 

Kopi Gold Classic adalah campuran Kopi Arabica dari Jawa dengan serat (fiber) boleh larut. Ia adalah minuman untuk kesihatan umum, tenaga, membersihkan usus, membantu mengurangkan kolestrol dan dapat mengurangkan berat badan sekiranya di ambil secara berterusan.

Ramuan / Ingredients Kopi Arabica, krimer, gula dan serat (fiber) yang boleh larut. 

Keterangan / Description: 

Kopi serat kami adalah campuran kopi dan serat boleh larut bermutu tinggi. Serat ini adalah rendah kalori, rendah glisemik, karbohidrat khusus dengan sifat-sifat prebiotic. 

Ia diiktiraf secara meluas sebagai serat. Diet tinggi serat yang diiktiraf secara meluas sebagai menggalakkan kesihatan penghadaman yang optimum dan ketetapan yang sering dirasai oleh pengguna sebagai peningkatan kesejahteraan secara keseluruhan. 

 Walau bagaimanapun, diet tinggi serat juga boleh menawarkan perlindungan terhadap banyak kehidupan-mempengaruhi keadaan kesihatan, termasuk penyakit kencing manis, penyakit jantung, tekanan darah tinggi, sesetengah jenis kanser dan pertumbuhan patogen usus. 

 Laporan pakar pemakanan bahawa purata diet harian mengandungi kurang separuh daripada pengambilan fiber yang disyorkan 25 – 30 gram/hari. Serat ini boleh meningkatkan kandungan serat makanan dan minuman, menyediakan pengguna dengan manfaat kesihatan yang ketara dan menawarkan peluang untuk meraih keuntungan kelebihan pemasaran yang berterusan kepada pengeluar makanan dan minuman kerana serat menyumbang kepada gastroint yang seimbang. 

 Kerana serat menyumbang kepada saluran gastrousus yang seimbang, diet tinggi serat membantu meningkatkan kesihatan pencernaan, serta memainkan peranan penting dalam mengurangkan kolesterol darah yang tinggi. 

 Harga RM48 ( semenanjung )

Selasa, 16 Julai 2013

VCO catalyst - Makanan tambahan semulajadi -

Pertama sekali apa itu vco catalyst ? vco adalah virgin coconut oil yakni minyak kelapa dara. Catalyst adalah syarikat pengeluar produk vco ini. Kelebihan vco catalyst ianya di datangkan di dalam 2 jenis. satu jenis minyak dan satu lagi jenis kapsul. VCO atau minyak kelapa dara keluaran catalyst memang 100% semulajadi.

Bergantung kepada penggunaan minyak kelapa dara ini , pelanggan boleh memilih jenis mana yang di ingini. 

Jika anda ingin menghilangkan strechmark ketika mengandung , beli minyak kelapa dara atau vco jenis minyak. Maka senang lah untuk menyapu di bahagian perut atau kulit yang bermasaalah. Contohnya kulit kering dan kasar.

Tidak ketinggalan , melembab kan muka , rambut dan menghilangkan parut jerawat. Saya suka dengan produk ini kerana di samping boleh di sapu ke badan , minum ianya juga boleh membuatkan rambut anak anda tumbuh lebat dan berkilat.
vco catalyst - virgin coconut oil jenis cecair

Jika anda ingin merawat dan menjaga kesihatan dalaman , eloklah mengambil vco jenis kapsul , ianya senang di amalkan dan juga tidak ada bau serta rasa minya , Dah tentu ramai pelanggan saya memilih produk jenis kapsul ini.
vco catalyst - virgin coconut oil jenis kapsul

Antara kelebihan lain minyak vco ni.


  1. Menurunkan berat badan
  2. Melawaskan pembuangan air besar dan kecil
  3. Menghilangkan parut jerawat dan merekah (streschmark)
  4. Melembab kan kulit
  5. Mengurangkan risiko sakit jantung dan darah tinggi
  6. PMS anda akan teratur
  7. Mengurangkan tidur berdengkur
  8. Batuk dan selsema akan cepat pulih
  9. Menambah tenaga
  10. Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin

**HOT MARKET** Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules 60 Softgel Capsules / 500mg each RM 39.90 (Semenanjung Malaysia) RM 43.90 (Sabah dan Sarawak)

Testimoni ihklas dari pengguna vco ( minyak kelapa dara )

Testimoni ihklas dari pengguna vco ( minyak kelapa dara )

Salam .. alhamdulillah ... seorang kawan yang memang pelanggan vco ( minyak kelapa dara ) , beliau ada tiriod semasa mengandung ..  jadi beliau amalkan vco agar tiroid nya tidak merebak. Selain dari itu , beliau meggunakan vco sebagai supplement sampingan bagi mengurangkan letih ketika mengandung dan berpuasa. Dengan ini dapatla meneruskan menguruskan anak-anak dan suami , walaupun sedang mengandung.

Beliau juga menceritakan pengalaman seorang kawan yang menghidap kencing manis , setelah mengamalkan vco ,tahap kencing manis kawan beliau semakin kurang. Bayangkan tahap kencing manis 17 , boleh dikurangkan menjadi 6.1 ...

Saya juga sedang mengandung dan memang amalkan vco .. untuk kecergasan badan , almaklumlah anak dah 3 nak di uruskan , suami dan puasa ni .....

Tetapi alhamdulillah .. masih boleh menguruskan semua seperti biasa. :)

Jika berminat boleh order di 


ATAU SMS KE 011-19910371


p/s : amalkan jenis kapsul .. supaya tak terasa minyak tu :)  1 kotak cuma RM39.90 
+ pos RM6 untuk semenanjung RM 9 sabah dan sarawak.

Dalam kotak ada 60 biji kapsul.

<<<<  SENARAI PRODUK VCO ( MINYAK KELAPA DARA) >>>>



Jumaat, 12 Julai 2013

Pembayaran & Pembelian VCO secara online kini

Salam , kini vco catalyst di jual secara online , pembayaran juga di buat melalui online .. kini saya telah pun membuka akaun bank baru iaitu CIMB , boleh klik-klik dan bayar ikut keperluan masing-masing.





Jika berkenan dengan vco terus je order di - 011 : 19910371 
boleh guna kakao talk , whatsapp dan juga wee chat ...

RM 39.90 & RM 43.90 ( S&S )

Kebaikkan dan Khasiat VCO ( Minyak kelapa dara )http://vcocatalystblog.blogspot.com/2013/03/kebaikkan-dan-khasiat-vco-minyak-kelapa.html


Ahad, 7 Julai 2013

Ruam Lampin ? Dah cuba pelbagai ubat ? Mari cuba cara semulajadi pula.

Jika anak anda mengalami masaalah ruam lampin berpanjangan , dah cuba pelbagai jenis krim untuk hilangkan ruam lampin  , tetapi masih tak berjaya , mari lah cuba produk berasaskan minyak kelapa dara ini pula , produk yang di buat secara semulajadi tanpa bahan kimia , pastinya akan lebih membuatkan si anak kecil selesa tanpa kesan sampingan.

Sms / whatsaap / kakao talk ke 011-19910371



**HOT MARKET**

Virgin Coconut Oil

RM 39.90 (Semenanjung Malaysia)
RM 43.90 (Sabah dan Sarawak)

Selain masaalah ruam lampin , boleh juga di sapu ke rambut agar lincin beralun sentiasa , boleh juga di sapu ke muka agak lembab dan boleh juga di sapu bagi menghilangkan jerawat .

Di bawah adalah tips untuk menghilangkan jerawat .

Rawat jerawat dengan VCO Catalyst

TIPS HILANGKAN JERAWAT DENGAN VIRGIN COCONUT pure OIL (VCO)

VCO Catalyst TIDAK AKAN membuatkan kulit and lebih berminyak atau bersifat 'komedogenik' yang akan menyebabkan liang roma tersumbat, malah beberapa krim jerawat menyenaraikan VCO antara BAHAN tambahan dalam produk mereka.

VCO ini akan membersihkan liang ROMA dari kotoran, MEMBUANG toksin, menghilangkan parut jerawat & menjadikan kulit anda lembut dan licin dengan cepat!

1. Gunakan pembersih muka untuk membuang solekan dan kesan kotoran pada permukaan. Bilas dengan air suam untuk membuka liang pori muka. DENGAN cara ini VCO akan dapat masuk ke dalam liang pori anda dan menolak keluar semua kotoran dan toksin.

2. Minyak kelapa adalah pepejal pada suhu bilik, tetapi haba badan anda akan cair dengan cepat. Gunakan hujung jari anda untuk mengurut perlahan-lahan VCO pada muka anda dalam gerakan membulat. Biarkan VCO meresap ke muka anda selama kira-kira dua puluh minit. Urut selama 5 minit, kemudian biarkan ia selama 5 minit, dan urut selama 5 minit lagi. Teruskan untuk dua puluh minit keseluruhan.

3. SELEPAS dua puluh minit atau boleh dibiarkan semalaman, bilas VCO dari muka anda dengan teliti. . Setelah dibilas, gunakan sedikit pembersih muka untuk membuang mana-mana minyak yang masih tidak dapat dibersihkan.

4. Jika anda melakukan ini setiap hari, anda akan melihat PERUBAHAN dalam beberapa hari penggunaan. JIKA JERAWAT KELUAR PADA AWAL PERCUBAAN, Ini adalah perkara biasa, VCO membawa toksin ke permukaan. Perubahan dan kesan akan nampak dalam masa 3 hari, dan kulit akan jadi sihat dan lebih cantik 

* Untuk mendapat kesan yang lebih efektif ambil 2 capsule VCO Catalyst setiap hari ! byk sungguh khasiat dr VCO Catalyst yg 100% pure ini apa tunggu lagi pilihan ditangan anda.




Apa itu Fibre Drink ?? NATURAL FIBRE DRINK DAPAT MEMBANTU ANDA MENGATASI :

Anda sering berasa perut kembung susah nk membuang air besare kami ada solusi untuk anda JOM cuba Fiber Drinks form Catalyst ianya bukan sahaja detox toksin didalam tubuh anda malah ianya mampu menguruskan badan anda juga :

*******CATALYST FIBRE DRINK******
 RM 59.90 (SEMENANJUNG )
RM 65.90 (SABAH & SARAWAK)

SMS / WHATSAPP / KAKAO TALK KE 011-19910371
ATAU ISI BORANG PESANAN DI ATAS

  NATURAL FIBRE DRINK DAPAT MEMBANTU ANDA MENGATASI :

  1. Meningkatkan sistem pertahanan tubuh 
  2. Mengekalkan sistem penghadaman yang sihat
  3. Meningkatkan fungsi usus,mengurangkan sembelit 
  4. Merawat masalah direa(cirit birit)
  5. Mengurangkan serum kolestrol dan diabetes 
  6. Membolehkan nutrien diserap dengan sempurna 
  7. Membersihkan darah daripada toksin 
  8. Mencegah jangkitan kuman berbahaya 


KETERANGAN LANJUT MENGENAI FIBRE DRINK MENGATASI 

1. Berat badan berlebihan Pengambilan Fibre Drink akan memekatkan isi perut dan menyebabkan pelepasan ke dalam usus lambat. Proses ini akan menyebabkan timbulnya rasa kenyang dan selera makan akan menurun. Ia akan membantu MENGURANGKAN BERAT DAN MENGURUSKAN BADAN

2. Gastrik : Fibre Drink penting untuk pembiakan lactobicli untuk menguatkan sistem pertahanan usus dan mencegah jangkitan.

3.Kembung : Fibre Drink membantu sistem penghadaman dan menggalak keseimbangan bakteria dalam usus.

4. Diabetes : Membantu mengawal paras gula di dalam tubuh.Serat yang bersifat seperti gam akan mengikat lemak2 , gula , serta hampas pencernaan yang berlebihan. masalah longgokan lemak & kolestrol dalam badan akan diatasi, membantu peredaran darah dan menguatkan semula jantung. Disamping itu, gula yang diikat itu tadi dapat menurunkan kandungan gula dalam darah dan air kencing

5.Sembelit : Fibre Drink dapat mencegah konstipasi (sembelit) secara melembut,menghidrasi dan menampah isipadu air dalam feses(bahan buangan). Kerana adanya tekanan osmotik , ia menjadikan najis semakin berat dan semakin kerap untuk membuang air besar

6.Mengurangkan risiko kanser : Fibre drink mampu menentang pertumbuhan kanser di dalam kolon dan beberapa bahagian sistem penghadaman. Ia meneutralkan enzim berbahaya yang boleh mengubah prokarsinogen kepada karsinogen yang aktif untuk meransang sistem pertahanan tubuh menentang aktiviti tumor.

7. Kolestrol : Dapat dikurangkan dengan pengambilan Fibre Drink. Ia bertindak dua cara iaitu memecah supaya mudah dibuang atau menyerap terus kolestrol tersebut. Ia menghalang penyerapan kolestrol dari usus.

Senarai produk vco catalyst ( minyak kelapa dara )

Senarai produk vco catalyst

******CATALYST VCO SOFTGEL - HOT PRODUCT !!*****

RM 39.90 (SEMENANJUNG)
RM 43.90 (SABAH & SARAWAK)



*******CATALYST VCO PURE OIL******

RM 39.90 (SEMENANJUNG)
RM 43.90 (SABAH & SARAWAK)



*****CATALYST COLLAGEN - HOT PRODUCT !!*****


RM 59.90 (SEMENANJUNG)
RM 65.90 (SABAH & SARAWAK)



Men Vita : Memberikan tenaga tambahan dan stamina buat lelaki.



Antara keistimewaan men vita 

  1. Memberikan tenaga tambahan dan stamina badan serta menghilangkan lesu-lesu badan.
  2. Mengatur tekanan darah dan melancarkan aliran darah
  3. Menngkatkan lipido ( keinginan seks ) lelaki dan menguatkan tenaga batin serta melambatkan ejakulasi.
Baik untuk semua lelaki dewasa berumur 16 tahun ke atas.

Harga :

RM 45.00 ( Untuk semenanjung dan pos RM6 , beli 5 kotak percuma pos )
RM 49.00 ( untuk sabah dan sarawak dan pos RM9 , beli 6 kotak percuma pos )




******CATALYST MINDSTAR******

RM 59.90 (SEMENANJUNG)
RM 65.90 (SABAH & SARAWAK)

*******CATALYST FIBRE DRINK******  -
apa itu fibre drink dan fungsi nya terhadap kesihatan --  klik

RM 59.90 (SEMENANJUNG )
RM 65.90 (SABAH & SARAWAK)


Femme Vita : Mengatasi masaalah sengugut dan keputihan wanita juga remaja.


Baik untuk semua wanita remaja dan dewasa berumur 16 tahun ke atas.

Untuk promosi terkini sila like page facebook --- link vco softgel   ( terasa macam nak buat sale sikit sempena admin melahirkan anak nanti .... like dulu okay .. )

Harga :

RM 45.00 semenanjung  ( Pos RM6 beli 5 , penghantaran percuma )
RM 49.00 S&S   ( Pos RM9 beli 6 , penghantaran percuma )

****** CATALYST HAIR SERIES******

1. HAIR TREATMENT

RM 39.90(SEMENANJUNG)
RM 43.90 (SABAH & SARAWAK)

2. HAIR REVITALIZER

RM 39.90 (SEMENANJUNG)
RM 43.90 (SABAH & SARAWAK)

Pengambilan VCO ( Minyak kelapa dara ) bagi wanita mengandung.

Selain bagus untuk kulit, kesihatan dalaman dan luaran, VCO atau minyak kelapa dara juga bagus untuk mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin.

**HOT MARKET** Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules 60 Softgel Capsules / 500mg each 
RM 39.90 (Semenanjung Malaysia) 
RM 43.90 (Sabah dan Sarawak)

sms / whatsapp / kakao talk - 011 - 19910371 
atau email di borang pesanan di atas :)

 Ada effect ke VCO ni kalau ambil semasa mengandung ? 

Jangan risau, VCO tiada side effect kerana dia bukan ubat. Rezeki itu semuanya datang daripada Allah, tetapi kita juga kena berusaha untuk mendapatkan sesuatu perkara yang baik.

Pengambilan VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst semasa kehamilan adalah sangat bagus dan InsyaAllah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk kami adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan.

CATALYST juga adalah sebuah syarikat bumiputera dan produk-produknya mendapat pengiktirafan sijil HALAL. 

Pengambilan VCO bagi pasangan suami isteri yang mengalami masalah kesuburan dan sedang merancang untuk mendapatkan zuriat juga sangat-sangat digalakkan kerana VCO juga berfungsi sebagai agen pelincir. 

Isnin, 1 April 2013

Tip Menghilangkan Parut Jerawat

  • RM 39.90 (SEMENANJUNG) 
  • RM 43.90 (SABAH & SARAWAK) 
Tiba-tiba je muka naik jerawat ? Ibu mengandung yang mengalami alahan dan muka berjerawat ? wajah kusam ? banyak selulit selepas melahirkan anak ? semua nya boleh di selesaikan dengan menyapu kan minyak kelapa dara ini ke muka anda.

Saya sendiri yang menulis sedang mengandung 3 bulan dan mengalami alahan muka berjerawat. Saya tak kisah .. lepas jerawat mati saya sapukan setitik minyak kelapa dara ini dan parut jerawat itu akan beransur hilang.

Cuba lah usaha .. mana tahu ianya sesuai dengan anda kan ?

Sila klik senarai produk --  LINK 

Sabtu, 23 Mac 2013

VCO UNTUK RAMBUT GUGUR DAN TIPS LEBATKAN RAMBUT ( Hair Treatment Dan Hair Revitalizer VCO )

Berita gembiara untuk pengguna produk VCO yang di kenali dengan bahan semulajadi untuk kita. Bagi anda yang mengalami masaalah rambut gugur , rambut kering anda boleh cuba produk Hair Treatment Series dari CATALST ini. Produk ini juga sesuai untuk rambut kanak-kanak. Produk halal dan mendapat kelulusan KKM. Jangan risau yah!!!



Kebiasaan rambut yang tak lebat ni adalah kerana kulit kepala bermasaalah minyak berlebihan , rambut gugur dan juga tertalu banyak kelemumur untuk orang dewasa lah kan ? untuk kanak-kanak pun boleh gunakan produk VCO yang di beri nama HAIR REVITALIZER dan HAIR TREATMENT ini.

Paling penting produk ini adalah produk semula jadi , tanpa bahan kimia.

Pernahkah anda dengar petua orang tua yang mengatakan bahawa minyak kelapa merupakan salah satu cara terbaik untuk mengekalkan rambut yang cantik dan sihat? dengan sedikit pembaharuan dari teknologi,

JIKA INGIN MEMBUAT PESANAN SILA LIHAT CARA PEMBELIAN DISINI --   

http://vcocatalystblog.blogspot.com/2013/03/cara-pembelian-produk-vco-disini.html

CATALYST memperkenalkan set hair treatment seperti berikut:

Hair Treatment Series dari CATALYST 

Kebaikan Catalyst Hair Treatment Series:
1. mengatasi masalah kulit kepala berminyak& berkerak(kuping)
2. mengawal masalah kelemumur
3. mengatasi masalah keguguran rambut
4. mencantikkan rambut agar sentiasa kelihatan sihat & berkilat
5. melindungi kulit dari radiasi ultra violet matahari
6. menghitamkan dan melebatkan rambut
7. mengatasi masalah kutu rambut
8. rambut akan sentiasa berbau wangi dan segar

VCO HAIR REVITALIZER
  • RM 39.90 (semenanjung malaysia)
  • RM 43.90 (sabah & sarawak)
CARA PENGGUNAAN :
  • sapukan hair revitalizer pada rambut anda.
  • *jika rambut anda panjang (sapuan nipis sudah memadai)*

VCO HAIR TREATMENT – moisturizer
  • RM 39.90 (semenanjung malaysia)
  • RM 43.90 (sabah & sarawak)
CARA PENGGUNAAN :
  • 1. sapukan hair treatment 1/2 jam sebelum mandi
  • 2. pastikan terkena sehingga ke kulit kepala/akar rambut
  • 3. basuh rambut seperti biasa dengan syampoo

Kelebihan VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst :
ianya menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan terutamanya untuk kulit. Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata dan strechmark bagi wanita hamil.

KREDIT :   http://puanbee.com/hair-treatment-dan-hair-revitalizer-vco-untuk-rambut-gugur-dan-lebatkan-rambut/

Kenali VCO SOFTGEL "VIRGIN COCONUT OIL ATAU MINYAK KELAPA DARA"

VCO adalah ”Virgin Coconut Oil” atau minyak kelapa dara. Sebenarnya, minyak kelapa dara yang diproses tanpa menggunakan haba atau kimia menyimpan pelbagai khasiat yang tidak diketahui umum.

Kajian ke atas minyak kelapa dara telah dilakukan oleh pakar-pakar negara Barat sejak awal tahun 1930an lagi.

Kebanyakan kajian dilakukan ke atas penduduk di Kepulauan Pasifik di mana kelapa menjadi sebahagian besar pemakanan harian.

Pakar-pakar tersebut merumuskan bahawa suatu kandungan yang terdapat dalam kelapa yang dipanggil lemak tepu dapat memberi pelbagai kesan positif ke atas kesihatan manusia.

Sebab itulah penduduk Kepulauan Pasifik begitu sihat dan mempunyai kadar berat badan dan ketinggian yang begitu baik.

Mereka juga didapati tidak mengalami penyakit kronik seperti jantung atau kanser.

UNTUK ORDER SILA KE SINI -- >  Cara Pembelian Produk VCO disini

 ”Minyak kelapa dara adalah minyak paling menyihatkan di dunia” Dr. Bruce Fife Director of the Southern Colorado Chapter of the Weston A. Price Foundation

Kelebihan VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst : 

Ianya menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan terutamanya untuk kulit.

Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata dan strechmark bagi wanita hamil.

 **HOT MARKET** Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules 60 Softgel Capsules / 500mg each 
RM 39.90 (Semenanjung Malaysia) 
RM 43.90 (Sabah dan Sarawak)

Pengambilan VCO bagi wanita yang hamil 

Selain bagus untuk kulit, kesihatan dalaman dan luaran, VCO atau minyak kelapa dara juga bagus untuk mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin.

Ada effect ke VCO ni? Jangan risau, VCO tiada side effect kerana dia bukan ubat.

Rezeki itu semuanya datang daripada Allah, tetapi kita juga kena berusaha untuk mendapatkan sesuatu perkara yang baik.

Pengambilan VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst semasa kehamilan adalah sangat bagus dan

InsyaAllah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk kami adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan.

CATALYST juga adalah sebuah syarikat bumiputera dan produk-produknya mendapat pengiktirafan sijil HALAL.

Pengambilan VCO bagi pasangan suami isteri yang mengalami masalah kesuburan dan sedang merancang untuk mendapatkan zuriat juga sangat-sangat digalakkan kerana VCO juga berfungsi sebagai agen pelincir. 

Berdasarkan pengalaman pengguna VCO sewaktu hamil dan selepas melahirkan anak 


  1. Kurang masalah keletihan dan tidak bertenaga semasa bekerja.
  2. Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat/minyak walaupun berlaku perubahan hormon sewaktu hamil. 
  3. Sistem penghadaman lancar dan tiada masalah sembelit. 
  4. Tiada masalah keputihan sewaktu hamil. 
  5. Masalah kulit meregang/merekah dapat di atasi. 
  6. Kulit bayi cantik dan tidak jaundis. 
  7. Sentiasa bertenaga dan tidak letih (dalam tempoh 10 hari awal berpantang) 


 **Tidak salah berusaha kerana Allah telah memberikan pelbagai cara. Maka berusahalah dan redha pada ketentuan Allah. Allah Maha Mengetahui apa yang terbaik buat hamba-Nya.** (Kredit: eazy catalyst) 

 Cara Pengambilan VCO Softgel 

  1. 2 kali sehari (1 x pagi dan 1 x malam) juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus
  2. Ia dalam bentuk kapsul lembut yang mudah ditelan 
  3. Boleh disapu ke muka 2 atau 3 kali seminggu sebelum tidur (dengan menyucuk kapsul lembut dengan menggunakan jarum) 
  4. Seelok-eloknya ambil bersama air suam/air kosong Dan minum banyak air kosong 
  5. Jika anda konsisten mengambil kapsul ini, InsyaAllah kesannya akan diperoleh dalam masa yang singkat tetapi ia juga bergantung kepada sistem/hormon individu tersebut. 
  6. Kesan-kesan sampingan juga adalah berlainan bagi setiap individu mengikut masalah yang dihadapi.
KREDIT : 

Jumaat, 22 Mac 2013

Kebaikkan dan Khasiat VCO ( Minyak kelapa dara )

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

**HOT MARKET**
Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules

60 Softgel Capsules / 500mg each
RM 39.90 (Semenanjung Malaysia)
RM 43.90 (Sabah dan Sarawak)

INFO PENTING

  1. CARA PEMBELIAN - KLIK SINI
  2. UNTUK MENDAPAT PENGHANTARAN PERCUMA - KLIK SINI
  3. SENARAI PRODUK - KLIK SINI

Kebaikan VCO
  1. Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
  2. Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak dan kering.
  3. Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  4. Mencegah risiko penyakit jantung dan kadar kolesterol yang tinggi.
  5. Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
  6. Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  7. Memperbaiki pencernaan dan penerapan vitamin-vitamin.
  8. Melindungi tubuh daripada kanser.
  9. Menyusutkan jerawat dengan cepat.
  10. Melancarkan kitaran haid dan menyeimbangkan hormon
  11. Batuk dan selsema cepat hilang serta melegakan pernafasan.
  12. Mengurangkan tidur berdengkur.
  13. Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil.
  14. Mengurangkan keadaan mudah lapar.
  15. Sebagai agen pelincir dalam hubungan suami isteri.
  16. Memperbaiki kandungan asid dalam rahim.
  17. Mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin.
  18. Amat baik bagi mengatasi masalah MONOPOS bagi kaum wanita (memperlambatkan proses)

Penghantaran Percuma

Assalamualaikum dan salam sejahtera ... anda hendak penghantaran produk VCO Catalyst secara percuma ??? Yes !! Anda boleh dapat penghantaran percuma jika anda :

  1. Membeli 3 item ke atas.
  2. Anda telah beli buat kali pertama produk ini. Anda hantar testimoni dan anda akan mendapat penghantaran percuma untuk kali ke - 2.
  3. Anda menjadi ejen doorship. :)


Senarai Produk VCO - Virgin Coconut Oil Catalyst

Salam sejahtera & Assalamualaikum Terima kasih kerana berminat membeli produk VCO dari Catalyst dari blog ini. VCO Catalyst mempunyai pelbagai produk kesihatan yang sesuai untuk wanita , kanak-kanak , ibu menyusu dan juga kesihatan rambut. Sila lihat produk di bawah untuk membeli.

Info lanjut boleh email P.bee3008@gmail.com boleh membeli dengan cara sms / whatsapp / di no 011 - 19910371 ( atau lihat cara pembelian produk VCO DISINI )



CATALYST VCO SOFTGEL
  • RM 39.90 (SEMENANJUNG) 
  • RM 43.90 (SABAH & SARAWAK) 
Kebaikan VCO
  1. Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
  2. Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak dan kering.
  3. Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  4. Mencegah risiko penyakit jantung dan kadar kolesterol yang tinggi.
  5. Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
  6. Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  7. Memperbaiki pencernaan dan penerapan vitamin-vitamin.
  8. Melindungi tubuh daripada kanser.
  9. Menyusutkan jerawat dengan cepat.
  10. Melancarkan kitaran haid dan menyeimbangkan hormon
  11. Batuk dan selsema cepat hilang serta melegakan pernafasan.
  12. Mengurangkan tidur berdengkur.
  13. Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil.
  14. Mengurangkan keadaan mudah lapar.
  15. Sebagai agen pelincir dalam hubungan suami isteri.
  16. Memperbaiki kandungan asid dalam rahim.
  17. Mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin.
  18. Amat baik bagi mengatasi masalah MONOPOS bagi kaum wanita (memperlambatkan proses)

CATALYST VCO PURE OIL 
  • RM 39.90 (SEMENANJUNG) 
  • RM 43.90 (SABAH & SARAWAK) 


CATALYST COLLAGEN 
  • RM 59.90 (SEMENANJUNG) 
  • RM 65.90 (SABAH & SARAWAK)


CATALYST MINDSTAR 
  • RM 59.90 (SEMENANJUNG) 
  • RM 65.90 (SABAH & SARAWAK) 


CATALYST FIBRE DRINK 
  • RM 59.90 (SEMENANJUNG ) 
  • RM 65.90 (SABAH & SARAWAK) 



CATALYST HAIR SERIES 

Kebaikan Catalyst Hair Treatment Series:
1. mengatasi masalah kulit kepala berminyak& berkerak(kuping)
2. mengawal masalah kelemumur
3. mengatasi masalah keguguran rambut
4. mencantikkan rambut agar sentiasa kelihatan sihat & berkilat
5. melindungi kulit dari radiasi ultra violet matahari
6. menghitamkan dan melebatkan rambut
7. mengatasi masalah kutu rambut
8. rambut akan sentiasa berbau wangi dan segar


1. HAIR REVITALIZER
  • RM 39.90 (SEMENANJUNG) 
  • RM 43.90 (SABAH & SARAWAK)
CARA PENGGUNAAN :

  • sapukan hair revitalizer pada rambut anda?
  • *jika rambut anda panjang (sapuan nipis sudah memadai)*

2. HAIR TREATMENT 
  • RM 39.90(SEMENANJUNG) 
  • RM 43.90 (SABAH & SARAWAK) 

CARA PENGGUNAAN :
  • sapukan hair treatment 1/2 jam sebelum mandi
  • pastikan terkena sehingga ke kulit kepala/akar rambut
  • basuh rambut seperti biasa dengan syampoo

MEN VITA
Men Vitality Natural Drink

  • RM 45.00 (SEMENANJUNG ) 
  • RM 50.00 (SABAH & SARAWAK ) 

15 sachets / 3 g each

Cara pengambilan MEN VITA


  • AMBIL 1 sachet selepas makan samada 1 atau 2 kali sehari*

Cara Pembelian Produk VCO disini

Salam sejahtera & Assalamualaikum

Terima kasih kerana berminat membeli produk VCO dari Catalyst dari blog ini. Untuk pembelian secara online. Ianya tidak lah sesusah mana.

Hubungi kami :

TELEFON : 011-32095406
EMAIL : p.bee3008@gmail.com


  • Anda hanya perlu SMS / WEE CHAT / VIBER / WHATSAPP ke nombor 011 -1991 0371 untuk mendapatkan produk.
  • Taip   ( nama produk dan jumlah  )  dan  (nama , alamat dan no telefon ) ke no  011 - 1991 0371.
  • Dan saya akan membalas status produk + no akaun bank + tarikh penghantaran.
  • Ianya semudah A B C . Pastikan anda betul-betul ingin membeli.





  1. Saya menggunakan maybank2 / CIMB CLIKS
  2. Sila masukkan bayaran selepas 48 jam anda membuat pesanan. Jika gagal berbuat demikian , pesanan anda di anggap batal.
  3. Sila sms / email sebelum membuat pembayaran bagi mengesahkan produk masih ada stok.
  4. Setelah pembayaran di buat sila kemukakan bukti ke email p.bee3008@gmail.com. Atau sms secepat mungkin untuk semakkan pembayaran.



Atau anda boleh mengisi borang yang di sediakan di bawah ini. Masukkan nama , alamat dan nama barangan / jumlah barangan. Saya akan membalas secepat mungkin. Atau lebih mudah jika anda SMS - 011-32095406
foxyform
Terima kasih.

Catalyst Komersial kan Minyak Kelapa Dara


Produk Catalyst Pemangkin Usahawan